Strafrecht

Strafrecht

Wanneer U wordt verdacht van een strafbaar feit, heeft U vanzelfsprekend nood aan een sterke verdediging door een advocaat die niet alleen een goed jurist is, maar bovendien eenuitmuntend pleiter.

Inderdaad, strafrecht balanceert als geen andere rechtstak op de grens tussen de regels van de procedure en het verwoorden van het menselijke verhaal achter de feiten.

Dit vereist een geactualiseerde juridische kennis, empathisch engagement en enig “acteertalent” (waarbij de jarenlange opleiding in voordracht en dictie van sommige van onze advocaten hun nut al hebben bewezen).

Strafrecht omvat natuurlijk meer dan de “typische misdrijven” (gaande van bvb. een simpele verkeersovertreding over diefstal tot geweldpleging).

Andere deelgebieden van het strafrecht winnen steeds meer aan belang : fiscaal strafrecht, vennootschapsrechtelijk strafrecht, economisch strafrecht, handelsrechtelijk strafrecht, milieustrafrecht, etc.

Deze laatste domeinen vereisen een kennis, die verder gaat dan die van de “gewone strafpleiter”. Ook deze heeft Advocatenassociatie TRAP & VANDAM voor U in huis.

Scherpe tarieven voor perfecte dienstverlening

U kan ons contacteren op 02 464 03 30

advocatenkantoor - Vraag een afspraak

Vraag een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.